Auto&Tech
Njoftimi i fundit nga Snapchat
Demokracia
22:46 | 21 Korrik 2022

Share:

Snapchat është lansuar së fundmi në web.

Duke filluar nga sot, abonentët e Snapchat+ në Shtetet e Bashkuara, Mbretëria e Bashkuar dhe Kanada, dhe përdoruesit e rregullt të Snapchat në të gjithë Australinë dhe Zelandën e Re do të jenë në gjendje të dërgojnë mesazhe dhe të marrin telefonata përmes Snapchat në web.

Snap ka lansuar gjithashtu nivelin Premium Snapchat+ me shumë veçori shtesë. Këto përfshijnë ndryshimin e stilit të ikonës së aplikacionit, shikimin se kush e rishikoi një histori dhe bërjen e një prej miqve tuaj një “BFF” dhe vendosjen e tyre në krye të historisë suaj të bisedës.

Snapchat për ueb përmban “Reagimet e bisedës”, “Përgjigja e bisedës” dhe së shpejti do të përfshijë “Lente” për thirrjet video.

“Ashtu si të gjitha produktet tona, ekipi ynë projektoi Snapchat për web duke pasur parasysh privatësinë dhe sigurinë”, thuhet në njoftimin e Snap.

Snap nuk është e vetmja kompani që ofron veçori të reja për përdoruesit me pagesë në një përpjekje për të rritur të ardhurat. Telegram njoftoi gjithashtu se po punonte për një model abonimi krahas versionit të tij standard falas.

Instagram, një konkurrent i madh i platformës, po dyfishon gjithashtu veçoritë e abonentëve, duke përfshirë postimet e fshehura që përdoruesit do të duhet të paguajnë për t’i parë.

Të ngjashme