Auto&Tech
Mos u mashtroni, kështu mund ta shikoni nëse telefoni juaj është i ri dhe origjinal
Demokracia
15:45 | 15 Maj 2024

Share:

Shpesh ka pasur raste kur keni blerë një telefon dhe ai nuk ka qenë i ri edhe pse iu është reklamuar si i tillë dhe i mbështjellë në paketim.

Megjithatë ka një mënyrë shumë origjinale për të kuptuar nëse telefoni juaj është origjinal dhe i ri.

Apple mundëson që përmes faqes zyrtare https://checkcoverage.apple.com/ të vërtetoni nëse telefoni juaj është i papërdorur.

Këtu mund të ndiqni hapat se si të kontrolloni

Të ngjashme
Auto&Tech • 29 Maj 2024