Auto&Tech
“X” lanson mjetin për kërkimin e vendeve të punës
Demokracia
16:29 | 20 Nëntor 2023

Share:

Një mjet i ngjashëm i kërkimit të punës me Linkedin që X ka eksperimentuar prej kohësh tashmë është live, raporton PCW. Një version beta mbërriti në Gusht për përdoruesit e verifikuar (me pagesë) por versioni ueb i mjetit tashmë është i hapur për këtë në X. Kompania tha se së shpejti do të mbërrijë edhe në iOS e Android.

Funksionaliteti i kërkimit të punës popullohet me pozicione të hapura nga disa kompani teknologjike përfshirë ato që drejtohen prej Musk.

Aktualisht ka role të listuara në SpaceX, Tesla dhe Neuralink si dhe kompaninë e fundit të Musk X.ai.

Musk kishte premtuar më herët se do të ndërtonte një mjet konkurrent të Linkedin të shkëlqyer edhe pse momentalisht duke shumë i thjeshtë në funksionalitet.

Përdoruesit mund të kërkojnë vende pune dhe përshkrime, por ku duan të plotësojnë një aplikim dërgohen në sajte të palëve të treta për ta përfunduar, përfshirë këtu vende pune në X.

Të ngjashme