Auto&Tech
Windows 11 mori një përditësim të madh, ja çfarë ka të re
Demokracia
10:23 | 18 Mars 2023

Share:

Një përditësim i madh ka arritur për Windows 11, të cilin Microsoft e quan përmirësimi “Moment”.

Momenti 2, siç quhet përditësimi, është i disponueshëm si pjesë e Windows Update dhe bashkë me të vijnë një sërë veçorish të reja për Windows 11.

Ndër përmirësimet është “touch-bar”, i cili është i optimizuar për prekje (në ekranet me prekje), dhe ka Phone Link për iOS, i cili u lejon pronarëve të iPhone të lidhin pajisjen e tyre me desktopin.

Windows 11 tani do të ofrojë rekomandime për të përmirësuar konsumin dhe ndihmë shtesë në zgjidhjen e problemeve që hasni në kompjuterin tuaj (me Quick Assist).

Veçoritë e qasjes janë përmirësuar gjithashtu, kështu që ka mbështetje për pajisjet Braille dhe Voice Access ka marrë komanda të reja.

Si gjithmonë, përditësimi sjell gjithashtu një sërë rregullimesh sigurie.

Të ngjashme
Auto&Tech • 25 Shkurt 2024