Lajme
Vuçiq në fushatë zgjedhore: “E kemi të shkruar në Kushtetutë, Kosova pjesë e Serbisë”
Demokracia
16:13 | 05 Nëntor 2023

Share:

Tashmë Presidenti i Serbisë, Aleksandar Vuçiq, e ka nisur bashkë me partinë e tij fushatën zgjedhore për zgjedhjet e 17 tetorit në Serbi, duke u thirrur ende në iluzionet se “Kosova ka qenë dhe do të jetë pjesë e Serbisë, siç e kemi të shkruar në Kushtetutën e Serbisë”.

Siç e cituan mediat serbe Vuçiqin në një tubim ne Leskovac me SNS-në, ai është zotuar para votuesve të vet “unë do të mbrojë jetët e fëmijve tanë në Kosovë” dhe se “Serbia kurrë nuk do të qeveriset nga askush përtej kufijve tanë”.

Të ngjashme