Auto&Tech
Snapchat i lejoi përdoruesit të shfrytëzojnë filtrat për të provuar kostumet e Halloween
Demokracia
16:33 | 13 Tetor 2022

Share:

Aplikacioni Snapchat ka marrë një sërë filtrash të rinj AR që mund të përdoren për të provuar praktikisht kostumet e Halloween dhe festës përpara se t’i blini ato.

Bëhet fjalë për kostume të dizajnuara me temën e disa serialeve dhe filmave të famshëm dhe kur zgjedhin të duhurin, përdoruesit mund ta blejnë lehtësisht përmes aplikacionit Snapchat. Ne ofrojmë një shumëllojshmëri kostumesh të frymëzuara nga filma dhe seriale si “Harry Potter”, “Squid Game”, “Stranger Things”, “Hocus Pocus”, “Transformers”, “Power Rangers” dhe të tjera.

Snap kreu kërkime në bashkëpunim me firmën konsulente Ipsos, e cila tregoi se blerjet janë bërë arsyeja kryesore që njerëzit të përdorin teknologjinë AR.

Gjithnjë e më shumë shitës me pakicë dhe kompani po ofrojnë mjete AR që mund të përdoren për të provuar praktikisht mallrat që shesin.

Snap gjithashtu ka zgjeruar mjetet e tij AR për disa kohë dhe në gusht u ofroi markave mundësinë për të lidhur katalogët e tyre me Lentet AR në aplikacion.

Kërkohen vetëm matjet e trupit për të blerë kostume përmes Snapchat. Teknologjia e shikimit kompjuterik të Snapchat do të mbivendos një foto të produktit në trup dhe përdoruesi mund të marrë një Snap dhe ta ndajë me miqtë nëse dëshiron. Funksioni i ri mund të testohet në profilin Disguise Costumes.

Të ngjashme