Lajme
SBASHK mban takim për “gjendjen aktuale në arsim, tekstet shkollore dhe çështje tjera”
Demokracia
08:13 | 28 Gusht 2023

Share:

Sindikata e Bashkuar e Arsimit, Shkencës dhe Kulturës e Kosovës sot do të mbajë takim me kryetarët e nivelit komunal sindikal dhe të universiteteve, që janë përfaqësues të anëtarësisë që nga çerdhet e deri në universitete.

Takimi do të mbahet në sallën e takimeve në Qendrën e Studentëve, tek selia e SBAShK-ut.

Ky takim pritet të zhvillohet me fillim nga ora 10:00.

Të ngjashme