COVID-19KosovaSot:10Të gjitha:161,157|Bota 267,609,982
Prishtina -2 °C
Kuriozitete
Sa kohë mund të përdoret qumështi pasi ta keni hapur ambalazhin?
Demokracia
12:44 | 16 Tetor 2021

Share:

Share:

Share

Tweet

SHBA godet krimin e organizuar në Veri të Kosov... Shtetet e Bashkuara vendosën të mërkurën sanksione ndaj dhjetëra individëve dhe subjekteve në...

Kur është i paketuar dhe cila është data në të dhe sipas shijes për të kuptuar nëse është prishur apo jo, por prapë mund ta hidhni pa u prishur

Qumështi pasi hapet mund të përdoret 4-7 ditë pas datës së printuar në ambalazh.

Edhe kur hapet, qumështi që ka shumë yndyrë mund të përdoret për 5-7 ditë dhe qumësht pa laktozë dhe pa yndyrë 7 ditë pas skadimit, por nëse ruhet në frigorifer.

Të gjitha