COVID-19KosovaSot:279Të gjitha:158,675|Bota 227,951,739
Prishtina 19 °C
Auto&Tech
Instagram vjen me risinë e radhës
Demokracia
12:29 | 28 Korrik 2021

Share:

Share:

Share

Tweet

Sot është Dita e Respektit 18 shtatori shënon Ditën e Respektit, kjo ditë është themeluar me qëllim që t’i shtyjë nje...

Rrjeti social Instagram ka zgjatur kohën e videove “reels”.

Më herët, të gjithë përdoruesit e Instagram kishin mundësinë të bënin dhe postonin video deri në 30 sekonda dhe tashmë ajo kohë është dyfishuar duke shkuar në 60 sekonda.

Ky zhvillim do t’i japë mundësi përdoruesve të kenë më shumë mundësi në krijimet e videove të tyre, pasi në fillimet e Instagram gjatësia e klipeve që mund të postoheshin ishte vetëm 15 sekonda. /Demokracia.com/

Të gjitha
Lajme • 18 Shtator 2021