Auto&Tech
Hapat si të ndryshoni emrin tuaj të përdoruesit në Snapchat
Demokracia
19:44 | 03 Shtator 2022

Share:

Emrat e përdoruesve mund të bëhen të mërzitshëm ose të vjetër, ndoshta edhe të dyja. Ndoshta keni qenë shumë i ri kur keni krijuar llogarinë, ose thjesht keni qenë në nxitim dhe keni dashur ta përfundoni atë. 

Snapchat nuk është një përjashtim për këtë, dhe për shkak të kësaj, ne kemi përgatitur një udhëzues për t’ju ndihmuar të ndryshoni tuajin.

Ju mund të ndryshoni emrin e përdoruesit tuaj të Snapchat vetëm një herë në vit. Nëse vendosni ta bëni këtë, bëhet një proces i pakthyeshëm.

Hapi 1 : Hapni cilësimet

Së pari, do t’ju duhet të klikoni në ” Profili im ” në këndin e sipërm majtas.

Më pas, trokitni lehtë mbi ikonën Gear për të hapur ” Cilësimet. ”

Hapi 2 : Klikoni në “Emri i përdoruesit”

Hapi 3 : Klikoni në “Ndrysho emrin e përdoruesit”

Hapi 4: Shkruani emrin tuaj të ri të përdoruesit

Do të shfaqet një  paralajmërim për t’ju bërë të ditur se mund ta bëni këtë vetëm një herë në vit.

Klikoni ” Vazhdo ” nëse dëshironi të vazhdoni, dhe më pas shkruani emrin e ri të dëshiruar të përdoruesit.

Hapi 5: Konfirmoni fjalëkalimin tuaj

Pas konfirmimit të fjalëkalimit, do t’ju duhet të konfirmoni nëse vërtet dëshironi të ndryshoni emrin e përdoruesit, pasi mund ta bëni këtë vetëm një herë në vit.

Rezultati

Ju keni mbaruar dhe tani keni një emër përdoruesi të ri!

Të ngjashme