Lifestyle
6 këshilla për të gjetur “dashurinë”
Demokracia
12:58 | 30 Qershor 2023

Share:

1. Shijoni momentet. Dilni jashtë dhe kënaquni. Ndërsa jeni jashtë, mund të filloni të vini re të gjithë beqarët e kualifikuar në zonën tuaj. Ata madje mund të kenë të njëjtat interesa si ju. Mos e nisni ditën tuaj duke menduar për të gjetur një njeri tjetër të rëndësishëm. Thjesht shijojeni.

2. Çdo femër është e bukur, por kjo nuk do të thotë se pak make-up nuk mund ta bëjë një grua të bukur pak më të bukur. Nëse doni të kapni një partner, veshja mund të bëjë gjithashtu të qartë se jeni duke kërkuar. Vendosni pak grim dhe madje rregulloni thonjtë tuaj. Vishni një fustan të bukur veror

3. Bëhuni të qartë .Përcaktoni atë që dëshironi. Çfarëdo që dëshironi, sigurohuni që e dini se çfarë është në mënyrë që të merrni vendimet e duhura për ta gjetur atë. Kur flisni me një partner të mundshëm, duhet të jeni të qartë për qëllimet tuaja. Biseda mund të përcaktojë nëse doni apo jo të ecni përpara me personin. Mund të parandalojë gjithashtu dikë që të lëndohet. Ndërsa bëni këtë bisedë me një bashkëshort të mundshëm, jini të kujdesshëm të dëgjoni se çfarë thonë ata. Nëse ata vazhdimisht ju thonë se nuk janë gati për një lidhje, ju duhet t’i besoni. Mos e humbni kohën tuaj duke menduar se mund ta bëni dikë të ndryshojë mendje.

4. Dëgjoni të tjerët. Shumë njerëz flasin instinktivisht për veten e tyre. Ju mund të thoni të plotësoni çdo boshllëk të vështirë. Mundohuni të bëni shumë pyetje në vend që të flisni për veten tuaj. Shumica e njerëzve pëlqejnë kur dikush tregon interes për ta. Përdorni pyetje të hapura që kërkojnë një përgjigje të plotë sesa po ose jo. Shpresojmë se do ta bëni personin tjetër të flasë, duke ofruar edhe më shumë mundësi për bisedë.

5. Shiheni personalisht. Edhe nëse takoni dikë në internet, nuk keni pse ta mbani romancën të kufizuar. Pasi të keni bërë kujdesin tuaj të duhur për t’u siguruar që dashuria juaj nuk është një vrasës serial, kaloni marrëdhënien në hapin tjetër duke këmbëngulur të takoheni personalisht. Shumë njerëz preferojnë komunikimin dixhital, por nuk të lë aq shumë përshtypje sa të flasësh ballë për ballë.

6. Qëndroni pozitiv .Mund të jetë e lehtë të mërziteni, por përpiquni të mbani një qëndrim pozitiv gjatë kërkimit tuaj. Kur besoni se jeni bërë për të gjetur dashurinë përfundimisht, rezultati i takimeve do të jetë shumë më i mirë. Kur jeni pozitiv, njerëzit përreth jush do të ndihen gjithashtu më pozitivë. Mund t’ju bëjë të dukeni më tërheqës. Do të keni më shumë mundësi, madje edhe takimet e dështuara do të jenë thjesht mundësi për të mësuar dhe për t’u rritur.

Të ngjashme
Lifestyle • 18 Korrik 2024