Lajme
VIDEO| Mbërrin Viti i Ri në Zelandën e Re, spektakël fishekzjarresh
Demokracia
12:14 | 31 Dhjetor 2022

Share:

ZELANDE E RE – Mes një spektakli fishekzjarresh, qytetarët në Zelandën e Re pritën Vitin e Ri 2023. Zelanda e Re është e para që priti Vitin e Ri ndërsa mbizotëroi për disa minuta atmosfera që karakterizon ndërrimin e viteve.

Zelanda e Re me kryeqyet Auckland e ka pritur vitin 2023 në orën 12:00 me atë shqiptare. Siç është edhe traditë, viti i ri është pritur me një spektakël fishekzjarresh, mes atmosferës së bukur dhe urimeve për një vit të mbarë.

Të ngjashme