Lifestyle
Shtoni volumin e flokëve tuaj me këto hapa të thjeshtë
Demokracia
15:32 | 01 Tetor 2022

Share:

Fillimisht duhet të zbuloni se çfarë lloj flokësh keni, të thatë, të yndyrshëm apo normal? Më pas është mirë të zgjidhni një shampo dhe produkte të kujdesit të përgjithshëm që do të plotësojnë nevojat e flokëve tuaj dhe sigurisht do të ndihmojnë në rritjen e volumit.

Kur i thani flokët, filloni nga majat deri tek rrënjët dhe ngjituni në to. Provoni të ktheni kokën dhe ta mbani tharësen afër rrënjëve të flokëve. Nëse është e nevojshme, shtoni në flokët tuaj produkte stilimi që ndihmojnë në volum, gjithmonë në varësi të modelit të flokëve që dëshironi të arrini.

Shmangni produktet e kujdesit të rëndë dhe stilimit. Kështu flokët rëndohen dhe humbasin lehtësisht volumin e tyre. Nëse problemi i volumit vazhdon, provoni t’i shtrëngoni pak flokët.

Këshillë shtesë: Kur lani, provoni të vendosni në fillim balsamin dhe më pas shampon. Kjo për shkak se balsami zakonisht rëndon majat e flokëve dhe kështu e ka më të lehtë të humbasë volumin.

Por nëse e përdorni fillimisht dhe më pas pastroni mbetjet e balsamit me shampo, atëherë flokët do të jenë të pastër dhe patjetër më të lehtë!

Të ngjashme