Kuriozitete
Rreth 200 dhi të arratisura enden në lagjet e Teksasit
Demokracia
08:29 | 01 Mars 2024

Share:

Rreth 200 dhi të sjella në një park të Teksasit të ShBA-së për të pastruar bimët e padëshiruara, u arratisën nga gardhi i tyre dhe u endën nëpër lagjet e afërta në Arlington.

Departamenti i Policisë atje tha se dhitë ishin të angazhuara nga qyteti për të pastruar bimë të tilla si dredhka helmuese dhe lisi helmues nga Zona Natyrore Crystal Canyon, por ato disi arritën të dilnin nga rrethimi i tyre i përcaktuar.

“Duket sikur ato mund të kenë dalë nga gardhi, ose gardhi ka rënë, ne nuk e dimë saktësisht se çfarë ndodhi, por ato dolën”, tha për KDFW-TV Alex Rosado nga policia e Arlingtonit.

Policia shtoi se telefonata të shumta i erdhën nga banorët lokalë që raportuan për një numër të madh dhish që enden nëpër oborret e tyre.

Departamenti ndau pamjet e kamerës së trupit që tregonin oficerët që ndihmonin punëtorët të grumbullonin tufën e uritur dhe t’i kthenin në zonën natyrore.

Të ngjashme