Sport
Refuzohet nga familja Glazers oferta e Sheikh Jassim për të blerë 100% të aksioneve të Man Utd
Demokracia
21:10 | 14 Tetor 2023

Share:

Sheikh Jassim i është refuzuar oferta e re për blerjen e Man United dhe ai është tërhequr nga procesi për blerjen 100% të Manchester United.

Në ditët e fundit, Sheiku Jassim ka pasur diskutime të mëtejshme, përfundimtare dhe negociata me familjen Glazers për të blerë 100% të aksioneve të Manchester United.

Propozimi i ofertës së Sheikh Jassim, edhe një herë, nuk plotëson vlerësimin e vetë familjes së Glazers.

Vet Sheikh Jassim refuzon të komentojë mbi këtë lajm, duke përmendur kufizimet e konfidencialitetit, por kanë konfirmuar se janë gati të tërhiqen nga procesi.

Të ngjashme