COVID-19KosovaSot:10Të gjitha:160,540|Bota 241,295,858
Prishtina 9 °C
Lajme
Putin: Përfshirja e SHBA-së në Afganistan rezultoi me tragjedi
Demokracia
23:07 | 13 Tetor 2021

Share:

Share:

Share

Tweet

Podujeva në balotazh, garë e ngushtë mes VV-së ... Në komunën e Podujevës tashmë janë numëruar mbi 99 për qind e votave. Ku sipas këtyre rezult...

Presidenti rus, Vladimir Putin, ka thënë se Shtetet e Bashkuara kanë injoruar historinë dhe kulturën e Afganistanit kur e kanë pushtuar këtë vend, teksa ka folur për atë që e ka konsideruar tragjedi në këtë shtet.

Putin ka folur më 13 tetor në një forum të energjisë në Moskë, vetëm disa ditë para se Moska të mirëpresë anëtarë të Qeverisë së udhëhequr nga talibanët, për të biseduar rreth të ardhmes së Afganistanit, sipas REL.

“Liria dhe demokracia nuk mund të ndahen nga kultura dhe traditat e një popullate”, ka thënë Putin, teksa i është përgjigjur pyetjes së moderatorit të forumit.

Putin ka folur më 13 tetor në një forum të energjisë në Moskë, vetëm disa ditë para se Moska të mirëpresë anëtarë të Qeverisë së udhëhequr nga talibanët, për të biseduar rreth të ardhmes së Afganistanit, sipas REL.

“Liria dhe demokracia nuk mund të ndahen nga kultura dhe traditat e një popullate”, ka thënë Putin, teksa i është përgjigjur pyetjes së moderatorit të forumit.

Të gjitha