ShowBiz
Pas puthjes në buzë, Ronaldo i bën kërkesën e papritur Jorit
Demokracia
21:18 | 11 Prill 2023

Share:

Ronaldo Sharka dhe Jori Delli duken shumë të afërt me njëri-tjetrin.

Jori i ka kërkuar Ronaldos që t’i bëjë masazh, por ky i fundit pati një kërkesë për të.

Ronaldo e ka pyetur Jorin: A do të dalim jashtë të dy, ta lëmë lojën?

Fillimisht Jori nuk e ka marrë seriozisht kërkesën e Ronaldos, por ky i fundit është treguar i prerë dhe serioz.

VIDEO:

 

Të ngjashme
ShowBiz • 24 Korrik 2024