Lifestyle
Ngjyra të cilën femrat frikësohen ta bartin: Kur t’i kombinoni nuancat më të bukura të së gjelbrës?
Demokracia
13:38 | 26 Mars 2023

Share:

Pa marrë parasysh a është fjala për nuancat e buta të mentës, nuanca të ngrohta ngjyrë gëlqereje apo ngjyra e errët e gjelbër e malit, femrat kryesisht u shmangen

Të gjelbrën lehtë mund ta kombinoni me ngjyrat të cilat janë të kundërta me atë të paletës bazë.

Mirëpo, mos u ndalni vetëm në këtë dhe guximshëm kombinoni me nuancat e tjera.

Kështu e gjelbra smerald do të përshtatet perfekt me të zezën, për shembull mund ta kombinoni top-in në të gjelbër smeraldi me gete të zeza apo me fund, mirëpo mund edhe të vendosni për kombinime, prandaj vendosni për pjesën e poshtme të gjelbër dhe pjesën e sipërme ngjyrë të zezë.

Natyrisht, kjo është një nuancë shumë të veçantë dhe jo lehtësisht e kombinueshme, por mjafton një aksesor në këtë nuancë dhe ju do të jeni “In”,transmeton Telegrafi.

E gjelbra do të sundojë sezonin, prandaj përgatituni të blini sa më shumë veshje me këtë ngjyrë dhe t’i kombinoni në mënyrën e duhur.

 

 

Të ngjashme