Lifestyle
Këto gabime nuk duhet t’i bëni si prindër
Demokracia
13:21 | 30 Tetor 2022

Share:

Të qenit prindër është njëra ndër detyrat më të vështira dhe më me përgjegjësi të jetës.

Shumica e prindërve të sotëm përpiqen më shumë seç duhet dhe nuk e kuptojnë që në këtë mënyrë nuk sjellin ndonjë të mirë për fëmijën e tyre.

Gabimet që më së shpeshti bëhen si prindër janë: goditja dhe ndëshkimi, argumentet dekurajuese, përdorimi i tepërt i mjeteve elektronike, kontrolli i tepërt si dhe mos shprehja e dashurisë.

Këto janë gabime të cilat e largojnë fëmijën tuaj nga ju, dhe nuk kanë ndikim të mirë në formimin e karakterit të tyre.

Të ngjashme
Lifestyle • 18 Korrik 2024