Lajme
Hapet aplikimi për shtesa për fëmijët e lindur më 2009
Demokracia
10:17 | 02 Dhjetor 2022

Share:

Ministria e Financave, Punës dhe Transfereve ka njoftuar të premten se është hapur aplikimi edhe për fëmijët e lindur nga 1 janari i vitit 2009 që të përfitojnë nga Shtesat për Fëmijë.

Aplikimi mund të bëhet KËTU.

Këtë vit kanë nisur të shpërndahen shtesat për fëmijët në Kosovë.

Fëmijët deri në moshën 2-vjeçare përfitojnë nga 10 euro në muaj, ndërkaq fëmijë deri në dy vjeç përfitojnë nga 20 euro në muaj.

Të ngjashme