Kuriozitete
Cilën kafshë e shihni në ilustrim: Përgjigjja jep një shpjegim se çfarë prisni në dashuri
Demokracia
07:45 | 07 Mars 2022

Share:

Nënndërgjegjja luan një rol shumë të rëndësishëm në jetën tonë

Edhe pse ne nuk mund ta ndikojmë, as ta kontrollojmë, nënndërgjegjja ndikohet nga gjithçka që mund të duam të harrojmë, por edhe nga ajo që kemi parë, ajo që kemi hasur, ajo që kemi ndier.

Mjafton të provoni.

Hidhini një sy ilustrimit në fillim të tekstit dhe atë që e vini re së pari është ajo që prisni në dashuri.

Çfarë patë së pari: Dy mace

Nëse keni parë dy mace në ilustrim, do të thotë se jeni shumë të hapur dhe të dashuruar. Përpiqeni për harmoni dhe marrëdhënie harmonike, argëtim, humor, lumturi. Jeni të rrethuar nga një numër i madh miqsh dhe dëshironi që partneri juaj të jetë po aq argëtues dhe i shoqërueshëm sa edhe ju.

Disa njerëz mund të mendojnë se jeni egoist dhe se vetëm kënaqësia dhe lumturia personale janë të rëndësishme për ju, por në fakt, është e rëndësishme që ju të respektoni veten dhe nevojat tuaja.

Ju jeni një person i pavarur dhe i fortë, kështu që dëshironi që të tjerët t’ju vëzhgojnë, vlerësojnë dhe respektojnë. Kur të hasni të duhurin, do të jepni më të mirën, sepse jeni gati të kënaqni anën që ju bën të lumtur.

Çfarë patë së pari: Një qen

Nëse keni parë për herë të parë një qen në foto, do të thotë që ju përpiqeni për paqe dhe prosperitet në marrëdhëniet e dashurisë. Synimi juaj është të keni në krah një partner tolerant që ju kupton dhe ju do.

Ju besoni në dashurinë e vërtetë dhe jeni gati ta prisni atë. Nuk ju pëlqen të humbni kohë në aventura dhe lidhje të shkurtra. Ju jeni shumë të përgjegjshëm, besnikë, besnikë.

Jeni partneri perfekt dhe në jetë kërkoni vetëm mirësinë te njerëzit. Ju po kërkoni kryesisht një mik dhe shoqërues në partnerin tuaj. Jeni të kujdesshëm, të qetë dhe e dini që dashuria është gjëja më e rëndësishme në jetë.

Të ngjashme