Lajme
Zelensky: Kanë tentuar gjashtë herë të më vrasin
Demokracia
11:33 | 21 Nëntor 2023

Share:

Presidenti i Ukrainës, Volodymyr Zelensky, ka deklaruar se të paktën pesë ose gjashtë herë ka pasur përpjekje për ta vrarë, ka raportuar Independent.

Ai ka thënë të martën se përpjekja e parë për ta ekzekutuar ishte “më interesante”, ndërsa të tjerat i konsideroi “më të zakonshme”.

“E para është shumë interesante, kur është hera e parë, e pas kësaj është njësoj si Covidi”, është shprehur ai, duke theksuar se hera e parë i ka shkaktuar panik.

“Së pari njerëzit nuk e dinë çfarë të bëjnë dhe të dhe duket shumë e frikshme. Dhe pas kësaj, është thjesht shkëmbim i inteligjencës me ju që një grup erdhi në Ukrainë për këtë përpjekje”, ka shtuar Zelensky.

Presidenti ukrainas që po përballet me agresionin rus ka theksuar se presidenti Vladimir Putin “donte shumë ta rrëzonte atë”.

Të ngjashme