COVID-19KosovaSot:10Të gjitha:161,157|Bota 267,609,982
Prishtina -2 °C
Lajme
Zëdhënësja e kryeprokurorisë bullgare: 44 trupa u gjenden në autobusin e djegur, nuk dihet ku ka mbetur edhe një
Demokracia
11:40 | 25 Nëntor 2021

Share:

Share:

Share

Tweet

Escobar para vizitës në Shqipëri: E mbështesim ... Në prag të vizitës së parë zyrtare në Tiranë, i dërguari amerikan për rajonin tonë, Gabrie...

44 trupa u gjetën në vendin e përplasjes së autobusit, pavarësisht pretendimeve se të paktën 45 njerëz vdiqën në aksident, tha zëdhënësja e kryeprokurorisë bullgare, Siika Mileva.

“Kështu është matematika e thjeshtë që kemi të dhëna se në autobus ishin 52 pasagjerë. Ne gjetëm 44 kufoma, 7 persona, 4 burra dhe 3 gra u shtruan në spital. Enigma e madhe mbetet – ku është personi i tetë? Ne punojmë sipas atij versioni, nuk duam të ngatërrojmë publikun. Mund të jetë edhe një deklaratë e papërshtatshme nga një dëshmitar okular”, tha Mileva.

Siç shpjegoi ajo, një nga të mbijetuarit deklaroi kategorikisht se 8 persona u shpëtuan.

Kryehetuesi Sarafov e interpreton këtë dukuri si mundësi që njëri nga pasagjerët e autobusit të ketë kaluar në njërin nga tre autobusët e tjerë që ishin me atë të djegur.

“Për momentin është një enigmë për ne, por do të jetë objekt hetimi”, tha Sarafov, njofton Alsat-mk.

Të gjitha