COVID-19KosovaSot:258Të gjitha:230,395|Bota 557,809,123
Lajme
VIDEO| Skenderaj bëhet me trembëse të sorrave dhe brejtësve
Demokracia
20:46 | 21 Maj 2022

Share:

Komuna e Skenderajt ka bërë vendosjen e disa pajisjeve që mundësojnë t’i mbajnë larg shpezët, brejtësit por edhe kafshë e ndryshme.

Sipas komunarëve kjo u bë pas ankesave të qytetarëve nga zona qendër.

Të njëjtat që janë me dhjetëra, po vlerësohen jo të dëmshme për kafshët por edhe për brejtësit.

Pos sheshit, të njëjta janë vendosur edhe afër shtëpisë së Kulturës ‘Hasan Prishtina’ dhe në rrugën 28 nëntori.

Të ngjashme