COVID-19KosovaSot:728 Të gjitha:166,862|Bota 329,154,731
Lajme
VIDEO| Bashkatdhetarët presin deri në 4 orë për të kaluar kufirin në Merdarë
Demokracia
12:48 | 07 Janar 2022

Share:

Share:

Share

Tweet

Granit Xhaka tregon të vërtetën: Kjo është arsy... Tema e cila ka preokupuar gjithë shqiptarët ndër vite ishte mos ardhja e Granit Xhakës për ta p...

Bashkatdhetarët kanë filluar që të kthehen në diasporë pas qëndrimit për festat e fundvitit në Kosovë.

Sipas Qendrës për Menaxhimin e Kufijve kolona të gjata janë në disa pika kufitare, shkruan Demokracia.com.

Në Merdarë, bashkudhëtaret janë duke pritur deri në 3 orë për të kaluar kufirin, ndërsa kolonat janë deri në 2700 metra.

Edhe në pikën kufitare të Dheu i Bardhë dhe Muçibabë kolonat janë të gjata deri në 800 metar, ndërsa pritjet për të kaluar këtë pike kufitare janë rreth 2 orë, përkatësisht 1 orë.

Në Jarinje po ashtu ka kolona deri në 400 metra, ndërsa pritjet për të kaluar nga kjo pike kufitare janë deri në 1 orë.

Në pikat e tjera kufitare gjendja është më e qetë./Demokraica.com/

Të gjitha