Lajme
Veton Elshani flet për policët serbë që po japin dorëheqje: Nuk ka kërcënime me vdekje, por kemi vërejtur presion politik
Demokracia
13:47 | 19 Shtator 2023

Share:

Zëvendësdrejtori i Policisë së Kosovës për rajonin e veriut, Veton Elshani, ka folur për dorëheqjet e pjesëtarëve të Policisë së Kosovës nga radhët e komunitetit serb në Republikën e Kosovës, ka thënë se të ta ka vërejtur presion politik.

“Nuk ka kërcënime me vdekje por kemi vërejtur presion politik”, ka thënë Elshani ne konferencën “Vlerësimi i gjyqësorit dhe Policisë së Kosovës në veri të vendit”.

Tutje, ai ka sqaruar se si po binde serbët lokal të Kosovës të largohen nga Policia e Kosovës.

“Policet që po japin dorëheqje po takohen fillimisht në Rashkë, pastaj kur po vijnë këtu po e ofrojnë dorëheqjen”, ka sqaruar Elshani.

 

Të ngjashme