Lajme
Vetëm për vëmendje të rinjtë rrezikojnë jetën në Indi – shikoni trendin e fundit në shtetin e madh aziatik
Demokracia
23:53 | 21 Qershor 2024

Share:

Videoja e radhës, e cila besohet se është regjistruar në Indi, ka shkaktuar reagime të mëdha në rrjetet sociale.

Është parë nga 1.5 milion njerëz vetëm në platformën X dhe askush nuk e kupton pse vajza vendosi të rrezikojë jetën e saj në këtë mënyrë.

Ne shohim një vajzë me një bluzë të bardhë duke u ngjitur në skajin e një ndërtese të braktisur. Njëri i ri po i mban fort dorën, ndërsa tjetri po regjistron me telefonin e tij.

E gjithë ekspozita duket se është vënë në skenë për hir të mediave sociale dhe mungesa e pajisjeve të dukshme të sigurisë shtoi shqetësimin e shikuesve.

“Kjo nuk është guxim, kjo është marrëzi”, ka shkruar një person.

“Klikimet shkatërruan gjithçka! Ata mendojnë se është argëtuese. Ata duhet të arrestohen”, shtoi një tjetër.

Diskutimi u bë gjithnjë e më i “tensionuar” me kalimin e kohës dhe individë thirrën policinë për të identifikuar pjesëmarrësit dhe për t’i arrestuar. 

Të ngjashme