Lifestyle
Vera i përket ngjyrës së verdhë, mësoni disa kombinime ideale në veshje
Demokracia
16:55 | 21 Maj 2022

Share:

Vera, si çdo stinë, ka ngjyrat e saj ‘must,’ ku e verdha nuk luan vetëm siç thamë në versionet e saj të thjeshta dhe në të gjitha nuancat e saj nga neoni tek banane, por edhe në setet që bazohen në të dhe luajnë me printe.

Këtë vit, printimi si print po kalon padyshim fazën e tij më të mirë, por e verdha po kalon sezonin më të domosdoshëm.

Të dyja këto bëhen një për të mbushur faqet kryesore të modës së internetit por edhe rrugëve.

E verdha në tip ‘Burberry plaid’, e cila mund të vishet nga një pallto e thjeshtë dhe për mbrëmjet e freskëta, në fund të gushtit, por edhe në një tjetër “copë” të garderobës tuaj, nga fundi deri tek ‘crop top’.

E verdha me lule dhe verore thjesht “folën” për një veshje. Printi i gjarprit është i domosdoshëm dhe në një sipërfaqe të verdhë që mendoni se nuk do të përshtatet, shkon në mënyrë unike.

Këshillë shtesë, provojeni me rroba banje.

Kur kombinoni të gjitha nuancat e të verdhës në një shirit, qoftë vertikalisht apo horizontalisht, atëherë del në pah një nga tendencat e verës që duhet të jetë e nevojshme.

Të ngjashme