COVID-19KosovaSot:728 Të gjitha:166,862|Bota 329,154,731
Lajme
U vazhdohen edhe për gjashtë muaj kontratat e punës stafit mbështetës shëndetësorë
Demokracia
14:35 | 08 Dhjetor 2021

Share:

Share:

Share

Tweet

Granit Xhaka tregon të vërtetën: Kjo është arsy... Tema e cila ka preokupuar gjithë shqiptarët ndër vite ishte mos ardhja e Granit Xhakës për ta p...

Stafit mbështetës shëndetësor u është vazhduar kontrata edhe për gjashtë muaj.

Lajmin për Klankosova.tv, e ka konfirmuar zëdhënësi i MSh-së, Faik Hoti.

Stafi mbështetës ku përfshihen mjekë, infermierë, teknikë dhe të tjerë janë angazhuar në kuadër të pandemisë nga Ministria e Shëndetësisë që nga muaji shtator.

Mbi 1 mijë punonjës ishin punësuar me kontrata 3 plus 3 muaj në varësi nga nevojat e institucioneve shëndetësore gjatë pandemisë.

Të gjitha