ShowBiz
U tha se prishën raportet me njëri-tjetrin ja si qëndron e vërteta mes Dafinës dhe Yllit
Demokracia
08:09 | 29 Nëntor 2023

Share:

Kohët e fundit u komentua shumë raporti mes Dafines dhe Yllit.

U tha se dyshja prishen raportet me njëri-tjetrin.

Por kjo qenka plotesisht e pavërtet.

Ata shihen së bashku, më ta afërt se kurrë me parë.

Të ngjashme