ShowBiz
Tuna me mision humanitar në një prej vendeve më të rrezikshme në Siri
Demokracia
14:33 | 31 Gusht 2021

Share:

Para pak ditësh Tuna lajmëroi se është nisur në një mision humanitar, si pjesë e organizatës “For Children Smile”.

Këngëtarja fillimisht ishte në kampet e refugjatëve sirian që ndodhen në jug të Turqisë.

Tani Tuna ka arritur në Idlibit, që është një prej zonave më të prekura si pasojë e luftimeve.

Kjo zonë konsiderohet shumë e rrezikshme gjë që e rrit qëllimin e mirë të këngëtares, duke pasur parasysh faktin që vetëm disa ditë më parë u vranë pesë fëmijë dhe dy të tjerë u plagosën.

Të ngjashme