Arte
Të nominuar për Oscar nuk do të kenë mundësinë të paraqiten përmes Zoom
Demokracia
12:13 | 19 Mars 2021

Share:

Të nominuarve për Oskaret e këtij viti u është thënë që paraqitja nga Zoom nuk do të jetë një opsion.

Në një letër drejtuar të nominuarve, producentët e shfaqjes thanë se ata kishin bërë shumë përpjekje për të siguruar një mbrëmje të sigurt dhe të këndshme për të gjithë, transmeton Demokracia.com

Çmimet e 93-të të Akademisë do të zhvillohen në 25 prill në Los Anxhelos.

Letra, e botuar nga Deadline, përcakton vizionin e çmimeve nga producentët Steven Soderbergh, Stacey Sher dhe Jesse Collins.

“Për ata prej jush që nuk janë në gjendje të marrin pjesë për shkak të caktimit ose shqetësimit të vazhdueshëm për të udhëtuar, ne duam që ju të dini se nuk do të ketë një mundësi për të dhënë shfaqjen në Zoom,” tha ajo.

“Ne jemi duke bërë përpjekje të mëdha për të siguruar një mbrëmje të sigurt dhe të këndshme për të gjithë ju personalisht, si dhe për të gjithë miliona adhurues të filmit në të gjithë botën, dhe ne mendojmë se gjëja virtuale do t’i zvogëlojë ato përpjekje”.

Ata thanë se ngjarja do të përfshinte ekipet e sigurisë Covid-19 në vend me aftësinë e testimit.

“Do të ketë udhëzime specifike për ata prej jush që udhëtojnë nga jashtë Los Angeles, dhe udhëzime të tjera për ata që jeni tashmë të vendosur në Los Angeles,” thuhej në letër.

Producentët gjithashtu kërkuan që të nominuarit të mos visheshin si në çmimet Golden Globes ku disa fitues u shfaqën me veshje shumë të zakonshme./Demokracia.com

 

Të ngjashme