COVID-19KosovaSot:331Të gjitha:284,013|Bota 589,655,224
Kuriozitete
Strellc, kulla e Rrustemajve bëhet rezidencë komunale
Demokracia
20:50 | 03 Korrik 2022

Share:

Një kala e ndërtuar me gurë vite më parë, në fshatin Strellc të Deçanit me investim vetanak, pritet të shndërrohet në rezidencën komunale.

Me marrëveshje mes kryetarit Bashkim Ramosajt e pronarit të kalasë, ky objekt do t’u shërbejë komunarëve.

Në objektin që u cilësua si më i bukuri në Kosovë e më gjerë, pritet të mbahen simpoziume, pritje të delegacioneve të ndryshme, ekspozita, dhe jo vetëm.

Për historinë që e pret objektin pritet të ketë epilog fillimin e vitit që vjen.

Të ngjashme