COVID-19KosovaSot:7Të gjitha:107,578|Bota 176,485,321
Prishtina 20 °C
Lifestyle
Si të largoni mendimet negative
Demokracia
23:33 | 10 Qershor 2021

Share:

Share:

Share

Tweet

Mbi 223 mijë vetura të paregjistruara, Mazreku ... 223 mijë e 833 vetura të paregjistruara vazhdojnë të figurojnë në listën zyrtare të Ministri...

Për shkak të jetës së ngarkuar të gjithë përjetojmë stress dhe kemi emocione negative.

Për të larguar këto mendime negative lexoni këshillat më poshtë:

Mos u shqetëso, por gjej zgjidhje

Njerëzit priren të mendojnë në mënyrë abstrakte. Pra në vend që të mendojnë “Kam dëgjuar një thashethem për pushimet e mia”, ata mendojnë “Do të humbasë punën”, duke përjetuar kështu shumë stres. Mundohuni të mendoni më konkretisht dhe të gjeni zgjidhje për gjërat që ju shqetësojnë. Dhe sigurisht, bëni një plan si të veproni.

Mundohuni të argëtoheni

Kur jeni të mërzitur, truri juaj ka vetëm mendime negative. Për të shpëtuar nga kjo situatë, bëni gjëra që ju argëtojnë.

Gjeni shoqëri

Planifikoni të takoni miqtë. Të qenit me njerëz që ju pëlqejën jua heq mendimet nga gjërat negative. Por kini kujdes të mos filloni t’u tregoni miqve tuaj se çfarë ju shqetëson!

Të gjitha