COVID-19KosovaSot:728 Të gjitha:166,862|Bota 329,154,731
Lajme
Shqyrtohet projektligji për dërgimin e FSK-së jashtë vendit
Demokracia
07:28 | 08 Dhjetor 2021

Share:

Share:

Share

Tweet

Granit Xhaka tregon të vërtetën: Kjo është arsy... Tema e cila ka preokupuar gjithë shqiptarët ndër vite ishte mos ardhja e Granit Xhakës për ta p...

Komisioni për të Drejtat dhe Interesat e Komuniteteve dhe Kthim sot mban mbledhje.

Gjatë kësaj mbledhjes pritet shqyrtimi i Projektligjit nr. 08/L-036 për dërgimin e Forcës së Sigurisë së Kosovës jashtë vendit, me raport të propozim – amendamenteve të Komisionit funksional për Çështje të Sigurisë dhe Mbrojtjes.

Rendi i ditës:

1. Miratimi i rendit të ditës;

2. Miratimi i procesverbaleve të mbledhjeve të mbajtura me dt. 19.7 dhe 26.7.2021;

3. Shqyrtimi i Projektligjit nr. 08/L-036 për dërgimin e Forcës së Sigurisë së Kosovës jashtë vendit, me raport të propozim – amendamenteve të Komisionit funksional për Çështje të Sigurisë dhe Mbrojtjes;

4. Shqyrtimi i Projektligjit nr. 08/L-018 për tregtinë me produkte të naftës dhe karburante të ripërtërishme, me raport amandamente të Komisionit funksional për Ekonomi, Industri, Ndërmarrësi dhe Tregti;

5. Shqyrtimi i Projektligjin nr.08/L-021 për tregti me jashtë, me raport amendamente të Komisionit Funksional për Ekonomi, Industri, Ndërmarrësi dhe Tregti për;

6. Të ndryshme.

Vendi: N225 Koha: 10:00

Të gjitha