ShowBiz
Shota: Për 20 euro kam xhiruar një javë në të ftohtë
Demokracia
17:38 | 09 Dhjetor 2022

Share:

Shota Baraliu është rrëfyer për profesionin para Getinjos.

Ajo tha se kur ishte studente e vitit të dytë ka xhiruar 1 javë në të ftohtë për 20 euro.

Aktorja kosovare tutje tregoi se prindërit kurrë nuk e kanë lënë të gabojë për gjëra materiale, pasi ata jetojnë dhe veprojnë në Zvicër.

Të ngjashme