Lifestyle
Shenjat fizike të fshehura të ankthit që ndikojnë në trupin tuaj
Demokracia
22:18 | 24 Janar 2023

Share:

Ankthi është një ndjenjë stresi, frike dhe shqetësimi. Ndonjëherë, mendja jonë është e mbingarkuar me stres dhe ende nuk arrijmë të kuptojmë se shëndeti ynë mendor po përkeqësohet. Shumica e njerëzve përjetojnë ankth me raste.

Marrja e një pushimi dhe praktikimi i aktiviteteve të ndërgjegjshme mund të ndihmojnë në lehtësimin e ankthit tuaj. Megjithatë, mund të kthehet në një çrregullim serioz nëse zgjat për një kohë të gjatë, shkakton shqetësime të konsiderueshme ose ndikon në jetën tuaj.

Ankthi nuk është vetëm në kokën tuaj. Mund të shkaktojë edhe simptoma fizike. Më poshtë ju tregojmë disa simptoma fizike që mund të jenë shenjë e ankthit. Është mirë të kërkoni këshilla mjekësore nëse keni ndonjë simptomë të tillë.

Të ngjashme
Lifestyle • 29 Janar 2023