Lajme
Qytetari në Shtime e dorëzon armën që e kishte me leje në Polici, shkak gjendja e tij shëndetësore
Demokracia
12:55 | 19 Shtator 2023

Share:

Një qytetar nga Shtimja ka bërë kërkesë që ta dorëzojë armën e zjarrit në Polici, të cilën e kishte me leje.

Policia njofton se këtë, qytetari e ka bërë për shkak të gjendjes shëndetësore.

Policia Rajonale e Ferizajt e ka falendëruar qytetarin D.B për gjestin e mirë dhe gatishmërinë e tij për të dorëzuar armën e zjarrit që kishte me leje.

Të ngjashme