Lajme
Qytetari në Mitrovicë gjen një shumë të parave dhe i dorëzon në polici
Demokracia
20:32 | 02 Dhjetor 2022
Ilustrim

Share:

Një qytetar në afërsi të urës së lumit Ibër në Mitrovicë, ka gjetur një shumë të parave, të cilat i ka dorëzuar në Polici.

Ndërkohë në polici është paraqitur qytetari-ankuesi, i cili ka lajmëruar se në lokacionin përkatësisht në zonën afër urës së Ibrit në Mitrovicë, i kishin humbur një shumë e parave.

“Nga ana e policisë është vërtetuar se shuma e parave të gjetura nga qytetari i përkisnin qytetarit- ankuesit, të cilat pas verifikimeve të nevojshme i janë kthyer qytetarit. Drejtoria Rajonale e Policisë në Mitrovicën e Jugut , falënderon qytetarin për besimin ndaj policisë dhe veprimin e ndërgjegjshëm”, thuhet në njoftimin e Policisë.

Njoftimi i plotë:

Mitrovicë,  02 dhjetor  2022

Në orët e pasdites së sotme të datës 02.12.2022, një qytetar m/k/sh, në afërsi të urës së lumit  Ibër në Mitrovicë, ka gjetur një  shumë  të parave  të cilat i ka dorëzuar në Polici.

Ndërkohë në polici është paraqitur qytetari-ankuesi m/k/s, i cili  ka lajmëruar se  në lokacionin përkatësisht  në zonën afër urës së Ibrit në Mitrovicë, i kishin humbur  një shumë e parave.

Nga ana e policisë është  vërtetuar se shuma e parave të gjetura nga qytetari  i përkisnin qytetarit- ankuesit,  të cilat  pas verifikimeve të nevojshme  i janë kthyer qytetarit.

Drejtoria Rajonale e Policisë në Mitrovicën e Jugut , falënderon qytetarin për  besimin ndaj policisë dhe veprimin e ndërgjegjshëm.

Të ngjashme