Lajme
Punime në rrjet, KEDS tregon ku do të ketë ndërprerje të rrymës sot
Demokracia
08:12 | 26 Maj 2023

Share:

Kompania për Distribuimin e Energjisë Elektrike në Kosovë (KEDS) njofton se sot do të kryhen punime për siguri të sistemit energjetik dhe si rezultat në disa lokalitete do të ketë ndërprerje të rrymës.

Pejë

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

1.

Nga NS 110/10 kV Deqan do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Lluka ( kod: 53000009) nga ora 11:00 deri në ora 14:00

Vendet: Fshati Llukë e Epërme.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, rregullimi i kabllove në stabilimentin shpërndarës ku janë hyrje dhe dalje gabim të lidhura, ne hyrje dhe dalje ku stabiliment është unazë lidhëse me dalje 10kV Deçani.

2.

Nga NS 35/10 kV Gurakoc do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Zallqi ( kod: 50052003) nga ora 10:00 deri në ora 15:00

Vendet: fshatrat: Bllagaq, Dobrushë (një pjesë), Drejë, Zhabllaq (një pjesë), Gurakoc (një pjesë), Koshë (një pjesë), Oprashkë, Osojanë, Prekallë (një pjesë), Shalinovicë, Trubohovc, Tuqep, Zabllaq dhe Zallq.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, ndërrimi i shtyllave të tensionit të mesëm, bartje e rrjetit, shtrëngimi i përçuesve, ndërrimi i konzollave dhe izolatorëve.

Prizren

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

1.

Nga NS 110/10 kV Theranda do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Budakova ( kod: 32000008) nga ora 10:30 deri në ora 15:00

Vendet: fshatrat: Budakovë, Çardak, Dardhishtë e Epërme, Dardhishtë e Ulët, Dragaqinë, Greiçec, Mohlan, Papaz, Reqan, Staravuçinë dhe Vërshec.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, revizion i daljes 10kV (shtrëngim i përçuesve, ndërrim i shtyllave/izolatorëve të dëmtuar)

2.

Nga NS 110/10 kV Theranda do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Studenqan 2 ( kod: 32000024) nga ora 10:00 deri në ora 14:00

Vendet: fshati Samadraxhë, Studençani dhe Reshtani një pjesë.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, revizion i daljes 10kV (shtrëngimi i përçuesve, ndërrimi i shtyllave/izolatorëve të dëmtuar).

Ferizaj

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

1.

Nga NS 110/35/10 kV Lipjan do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Gadime ( kod: 41000013) nga ora 09:00 deri në ora 16:00

Vendet: Fshatrat: Babush (një pjesë), Babush i Muhaxherëve, Bjeshkas (një pjesë), Gadime e Ulët, Gadime e Epërme, Vrellë (një pjesë) dhe Vrellë e Goleshit (një pjesë).

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, pastrimi i linajve shpërndarëse nga vegjetacioni.

Mitrovicë

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

1.

Nga NS 110/10 [kV] Vushtrria 2 do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Novolani (kodi: 73000005) nga ora 10:30 deri ora 15:00

Vendet: fshatrat: Bukosh, Dervar, Dolak, Druar, Kollë, Mihaliq, Novolan, Reznik, Shallc dhe Vërnicë.

Arsyeja: Ndërprerje për siguri- montimi i konzollave dhe izolatorëve në fshatin Bukosh.

Të ngjashme