ShowBiz
Psikologia demaskon VIP-at e Big Brother Albania
Demokracia
11:19 | 25 Janar 2023

Share:

Psikologia Suela Kalaja thotë se personazhet që kanë shkuar në Big Brother “duhet të kishin shkuar të paktën 6 muaj më parë te psikologu”.

Sipas saj Olta është persoanzh i cili dhe pse ua di vlerat të tjerëve i sulmon.
Teksa bën një krahasim të saj me Luizin ajo thotë se “Luizi ja fut një tra la la dhe këndon. Ja fut dhe një të gërrhitur natën, por Oltën nuk e zë gjumi”.

Suela Kalaja: Ish dretjoreshën e kam pasur si Olta. Çfarëdolloj vlere të shihet te individët nënë vete nëse do të shihte se kishte mbivlera do ti sulmonet duke ja ditur vlerat. Pasi ti personat me çrregullime narcistike janë persona që jan dinë vlerën tjetrit por e sulmojnë.

“Luizi ja fut një tra la la dhe këndon. Ja fut dhe një të gërrhitur natën, por Oltën nuk e zë gjumi. Nëse nxjerrin video të kaluarës është e padrejtë. Ku a shqiptar që nuk gënjen, vetëm të vërteta nuk themi”, tha ajo në emisionin “Jeto me Orën” .

Të ngjashme