ShowBiz
Pse Diana konsiderohet princesha më e bukur e të gjitha kohërave
Demokracia
14:43 | 10 Maj 2021

Share:

Princesha Diana është konsideruar si princesha më e bukur e të gjitha kohërave, sipas raportit të artë. Kirurgu Julian De Silva bëri analizën e raportit në disa gra mbretërore më të njohura dhe zbuloi se e ndjera ishte më tërheqësja, pasi kishte marrë rezultatin më të lartë.

Princesha Diana është zbuluar si princeshaa më e bukur e të gjitha kohërave, sipas ‘raportit të artë’ të Greqisë antike.  Kirurgu i Harley Street, Dr Julian De Silva bëri analizën e raportit të Artë në disa gra mbretërore më të njohura dhe zbuloi se Diana e ndjerë ishte më tërheqësja, pasi kishte marrë rezultatin më të lartë.  Raporti i Artë u shpik në Greqinë e lashtë për të përcaktuar ‘përsosjen fizike’ duke krahasuar matjet, raportet dhe simetrinë e tipareve të fytyrës.

Raporti i Artë u shpik në Greqinë e lashtë për të përcaktuar “përsosjen fizike” duke krahasuar raportet dhe simetrinë e tipareve të fytyrës. Formula matematikore u përdor nga Leonardo Da Vinci në veprën e tij, Njeriu Vitruvian, dhe që atëherë është përshtatur nga shkencëtarët për të përcaktuar përkufizimin e bukurisë së përsosur.

Formula matematikore u përdor nga Leonardo Da Vinci për trupin e përsosur mashkullor të njeriut në veprën e tij të famshme, Njeriu Vitruvian, dhe që atëherë është përshtatur nga shkencëtarët për të përcaktuar përkufizimin Grek të bukurisë së përsosur.  Dhe tani ajo është zhvilluar në një teknikë të kompjuterizuar të hartës së fytyrës nga Dr De Silva, i cili përdor teknologjinë në punën e tij.  Ai përcaktoi se Princesha Diana është më tërheqësja, e ndjekur nga Mbretëresha Rania e Jordanisë dhe e ndjera Grace Kelly e Monakos.  Meghan Markle dhe Kate Middleton dolën përkatësisht të katërtat dhe të pestat.

Tani është zhvilluar në një teknikë të kompjuterizuar të hartës së fytyrës nga Dr De Silva. Ai përcaktoi se Princesha Diana është më tërheqësja, e ndjekur nga Mbretëresha Rania e Jordanisë dhe e ndjera Grace Kelly e Monakos. Meghan Markle dhe Kate Middleton u renditën në vendin e katërt dhe të pestë.

“Diana, Meghan dhe Kate janë gra shumë të bukura. Por sipas Raportit të Artë të përsosmërisë fizike, Princesha Diana del në krye për formën e fytyrës, gjerësinë e hundës, zonën e vetullave, ballin dhe vetullat – të cilat morën të gjitha rezultatet më të mira. Rezultatet më të ulëta ishin buzët, të cilat i kishte pak të holla dhe mjekra, më pak klasike se disa nga gratë e tjera.”, tha ai./Demokracia.com/

Të ngjashme