Lajme
PSD me aksion për kushtet e rënda në QKUK e spitale rajonale, gjuajnë letra tualeti para Ministrisë së Shëndetësisë
Demokracia
14:14 | 19 Shtator 2023

Share:

Një numër i aktivistëve të Partisë Socialdemokrate sot kanë mbajtur një aksion simbolik para Ministrisë së Shëndetësisë.

PSD përmes disa posterave kanë treguar gjendjen e rëndë në klinikat e QKUK-së dhe spitalet rajonale, gjersa kanë hedhur letra tualeti para MSH-së.

Aktivistë të PSD-së kanë treguar për kushtet e këqija në QKUK, si në Klinikën e Gjinekologjisë, atë të Oftalmologjisë, etj.

 

 

 

 

 

 

Të ngjashme