COVID-19KosovaSot:42Të gjitha:108,073|Bota 195,565,304
Prishtina 38 °C
Arte
Pjetër Logoreci sjell Shkodrën në Prishtinë përmes fotoalbumit “Histori shkodrane në fotografi”
Demokracia
15:10 | 21 Korrik 2021

Share:

Share:

Share

Tweet

Kurti mbledh ministrat, nuk dihet se çfarë do t... Qeveria e Kosovës pritet që sot të mbajë mbledhje nga ora 13:00. Kjo është bërë e ditur për...

Fotografi të qytetit të bukur të Shkodrës do të vijnë në Kosovë përmes artistit Pjetër Logoreci.

Ky projekt që titullohet “Histori shkodrane në fotografi” do të promovohet në Bibliotekën Kombëtare të Kosovës me datën 28 korrik në orën 12, transmeton Demokracia.com

Fotografitë e këtij cikli janë nxjerrë nga arkivat austriake dhe datojnë nga vitet 1908 – 1917.

Të gjitha