Lifestyle
Personat e lindur në këto 2 shenja do të kthehen me ishin deri në fund të shtatorit
Demokracia
20:59 | 22 Shtator 2022

Share:

Kemi hyrë në dhjetëditëshin e fundit të muajit e sigurisht që kurioziteti për të ditur se çfarë kanë rezervuar yjet është i madh, sidomos kur bëhet fjalë për dashurinë.

Gjatë kësaj kohe parashikohen zhvillime të reja në jetën personale të Dashit dhe Luanit. Personat e lindur në këto shenja do të vihen në kontakt me ish-partnerët, të cilët janë penduar dhe tani kanë kuptuar se sa mirë do të ishin bashkë.

Dashi

Shenja e Dashit është e para në listë që merr telefonata dhe mesazhe nga ishi. Shanset që ai të kthehet dhe t’ju pyesë për një shans të dytë janë të shumta, kështu që nëse keni ende ndjenja për të, mendoni nëse ia vlen të provoni përsëri. Përndryshe vazhdoni rrugën tuaj vetëm.

Luani

Bëhuni gati pasi e kaluara do t’ju trokasë në derë. Ish-i juaj është ende ju duke menduar dhe tani që ka kaluar disa kohë dëshiron të kthehet në krahët tuaj. Kujdes, sepse ish-i mund të rikthehet, por duhet të jeni të sigurt që nuk jeni ju “lidhja e shpëtimit” që ai ta shpëtojë nga vetmia.

Të ngjashme