COVID-19KosovaSot:7Të gjitha:107,578|Bota 176,485,321
Prishtina 19 °C
Lifestyle
Përdoreni këtë përzierje me 3 përbërës për të larguar zonat e errëta në lëkurë.
Demokracia
22:51 | 10 Qershor 2021

Share:

Share:

Share

Tweet

Presidenca s’tregon nëse ka shkëmbyer letrat pë... Sipas vendimit të marrë më datë 3 qershor 2021, Këshilli i Bashkimit Evropian ka vendosur që t...

Zonat e errëta të lëkurës në gjunjë, bërryla, nën krahë e ndonjëherë edhe te zona intime janë problem i madh për shumë persona.

Por, nëse përdorni këtë përzierje me thjesht tri përbërës ju do të hiqni qafe këto zona të errëta.

Gjithë çfarë ju duhet janë: turmerik, argjilë e gjelbër dhe uthull molle

Përgatitja: 2 lugë gjelle turmerik, 2 lugë gjelle argjilë e gjelbër dhe 10 lugë gjelle uthull molle.

Bëni bashkë këta 3 përbërës dhe vendoseni në lëkurë duke e masazhuar dhe pastaj largojeni me një leckë të njomë.

Dallimin do ta vëreni menjëherë, madje kjo përzierje ndihmon edhe në largimin e qimeve që rriten nën lëkurë. /Demokracia.com/

Të gjitha