Pasojat e përplasjes së radhës Kurti – SHBA | Nëse SHBA s’flet për Kosovën, dëgjohet zëri i Rusisë dhe i kundërshtarëve të pavarësisë

“Pasoja e këtij dhe veprimeve të ngjashme të njëanshme i kufizon mundësitë e Shteteve të Bashkuara si avokate e Kosovës në arenën ndërkombëtare”. Kjo është deklarata e Departamentit Amerikan të Shtetit, datë 1 shkurt 2024, që shpreh zhgënjimin e thellë të SHBA-së, mbështetëses më të madhe të Republikës së Kosovës, për planet e Qeverisë së … Vazhdoni me leximin e Pasojat e përplasjes së radhës Kurti – SHBA | Nëse SHBA s’flet për Kosovën, dëgjohet zëri i Rusisë dhe i kundërshtarëve të pavarësisë