Kuriozitete
Pas 96 vitesh, burri kthen librin e gjyshit në bibliotekë
Demokracia
18:37 | 25 Maj 2023

Share:

Një burrë nga Kalifornia ktheu një libër në bibliotekë pas 96 vjetësh, të cilin e kishte ruajtur gjyshi i gruas së tij të ndjerë.

Jim Perry nga Napa tha se ai po kalonte nëpër kuti librash që i përkisnin gruas së tij, Sandra Learned Perry, kur hasi në një kopje të “A History of the United States” të Benson Lossing nga Biblioteka Publike e Shën Helenës.

Perry beson se libri u lexua nga John McCormick, gjyshi i Sandra Learned Perry, i cili ka qenë 55 vjeç kur e mori nga biblioteka në 1927.

“Mendova se do të ishte kënaqësi ta ktheja atë dhe stafi do ta merrte si një surprizë“, përfundoi ai.

Të ngjashme
Kuriozitete • 17 Qershor 2024