COVID-19KosovaSot:10Të gjitha:161,157|Bota 267,609,982
Prishtina -2 °C
Lajme
Obiliqi shkon në balotazh mes Xhafer Gashit e Vetëvendosjes
Demokracia
01:44 | 18 Tetor 2021

Share:

Share:

Share

Tweet

Mustafa: Nëse besojnë që Kosova humbi, pse LVV ... Ish-kryetari i Lidhjes Demokratike të Kosovës, Isa Mustafa, po thotë se Kryeministri Kurti dhe L...

Komuna e Obiliqit edhe zyrtarisht ka shkuar në balotazh ndonëse diferenca mes të parit dhe të dytit është mbi 28 për qind.

I pari në balotazh është Xhafer Gashi, i cili ka marrë 48.25 për qind.

Ndërsa kandidati i dytë është Halil Thaçi i Lëvizjes Vetëvendosje me 20 për qind. /Demokracia.com/ 

Të gjitha