Kuriozitete
Njëri nga ato momentet kur propozimi për martesë shkoi keq – dhe ai që ‘ra në gjunjë’ u pendua menjëherë
Demokracia
09:24 | 11 Shtator 2023

Share:

Propozimi për martesë mund të jetë një nga momentet më të paharrueshme dhe më të veçanta të jetës së një personi.

Pra, pse të mos e ndani atë moment me publikun?

Por, kjo edhe mund të mos jetë një ide e mirë, pasi mund të mbetesh i poshtëruar.

Siç edhe dihet ka raste kur gjithçka mund të shkojë keq dhe shfaqja juaj publike madje mund t’i bëjë njerëzit të kthehen kundër jush për përpjekjen për të vjedhur vëmendjen.

Kjo edhe i kishte ndodhur një djali në tetor të vitit të kaluar, pasi i propozoi para mijëra njerëzve në Nju Jork në një lojë hokej.

Pas disa çastesh diskutimi, vajza i pëshpëriti në vesh dhe vrapoi në majë të shkallëve, duke e lënë të dashurin e saj të dëshpëruar.

Të ngjashme
Kuriozitete • 17 Qershor 2024